Webbshop

Webbshop

Anpassat sortiment

Utbud och efterfrågan? Eller efterfrågan och utbud? Vi på UB Direkt tror helt klart på den sistnämnda varianten. Vi strävar efter att erbjuda de bromskomponenter som våra kunder efterfrågar – och det snabbt och effektivt. Vårt system, som går ut på att du beställer dina komponenter online och sedan får dem levererade av oss enligt de turlistor som vi presenterar på vår sajt, är synnerligen effektivt. Ingen bilverkstad, eller privatperson eller för den delen, behöver längre vänta på bromsdetaljer för att kunna färdigställa sin service eller reparation av ett visst fordon.

Komponenterna vi säljer är renoverade bromsok, bromsskivor och bromsbelägg m.m. och sortimentet vi har innestående är komplett.

Användarkonto

För att kunna handla från UB Direkts Webbshop behövs ett användarkonto. Detta registrerar du direkt på vår sajt och har sedan tillgång till varje gång du behöver beställa nya bromskomponenter.

Det går också att beställa per telefon, men det är långt ifrån lika smidigt.

Smidig lösning

Systemet som vi på UB Direkt arbetat fram är noggrant utformat för att vara så smidigt och lättanvänt som bara möjligt, för att underlätta arbetet för våra kunder.

Har du några synpunkter på vår hemsida eller vårt koncept så är vi väldigt nyfikna på att höra dem. E-maila oss gärna!

Köpvillkor

  • Vad vi säljer är produkter som motsvarar originalkvalitet, men delarna är alltså renoverade andrahandsvaror i toppskick. Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och faktafel som framkommit av misstag.
  • Alla varor från UB Direkt levereras fraktfritt med vårt eget transportsystem och varorna kommer hela vägen fram till din adress.
  • Du får 3 års fabriksgaranti på våra produkter, om inte något annat anges. 
  • Läs mer om UB Direkt på vår officiella hemsida: www.ubddirect.com.

Handla privat

Turlista Göteborg

Kontakta oss!


Adress:
Södra Hildedalsgatan, Göteborg
Telefon: 031-94 01 50
E-mail: [javascript protected email address]


(Lämna tom)