Om oss

Om Klingberg & Forsberg Bilservice

Ett Partilleföretag med fokus på bromsar

Klingberg & Forsberg Bilservice är ett från början Partillebaserat företag med fokus på bromsar och allt som hör därtill. I många år redan har vi försett kunder i både Partille och Göteborg med renoverade bromsar, bromsok och andra bromsdetaljer i toppskick, till pressade priser. Konceptet är framgångsrikt och därför har vi nu öppnat i Partille, så att även denna del av Sverige ska ha tillgång till kvalitetsservice, snabbt, enkelt och prisvärt.

Handla på ditt sätt

Vår verksamhet går ut på att sälja reservdelar direkt till verkstäder utan mellanhänder och genom vårt effektiva webbsystem går denna process nu smidigare än någonsin. Genom en mycket enkel process där du registrerar dig själv eller din bilverkstad på vår hemsida får du sedan tillgång att handla dina behövda bromsdelar direkt via vår sajt. Du är givetvis också välkommen att handla från vårt lager, eller via telefon, men onlinetjänsten är onekligen smidig.

Blixtsnabb service och leverans

Vi distribuerar varorna till din bilverkstad snabbt och effektivt med hjälp av våra egna bilar efter förtryckta turlistor – dessa går att ta del av på vår hemsida. Ibland kan vi också erbjuda direktleverans med motorcykel och från vårt lager på Hisingen i Göteborg kan du själv komma och hämta din beställning om du föredrar det.

Expanderad verksamhet

Utöver leverans av bromsdelar så bedriver vi renoveringsverksamhet av lastbilsok och Dieselpartikelfilter.

Kundens behov i fokus

Vår ambition är att alltid kunna möta den efterfrågan som finns hos våra kunder – stora som små. Ingen bilverkstad ska längre behöva vänta på svårfunna delar till något bromssystem.

Varmt välkommen!

Kontakta oss!


Adress:
Järnstångsvägen 45, 43330 Partille
Telefon: 031-44 43 20
E-mail: [email protected]
Öppettider:
Måndag till Torsdag 7:00-16:30
Fredagar 7:00-15:00


(Lämna tom)